Nieuws 2009/2010

NIEUWS 2010

27-10 | De bushcraft basiscursus van oktober

De inhoud van deze cursus zit goed in elkaar en is erg vol. Toch is er nog een plekje voor iets extra's en dat werd tijdens dit weekend geïntroduceerd.

11-10 | Cursus survival verliep gemakkelijk

Verbazingwekkend hoe gemakkelijk deze groep door de survival ging.

05-10 | Leven in dienst van de Koning

Opnieuw een karakterweekend voor een groep christelijke mannen waarin zij geestelijk en fysiek werden uitgedaagd.

24-09 | De survivaltocht van 2010

Een 4-daagse trektocht zonder slaapzak, zonder matje, zonder tent en zonder eten en drinken...oftewel survivaltocht 2010!

19-09 | Een sportieve survival

De mannen van Ambrero kwamen dit jaar voor hun jaarlijks uitje bij Outback langs voor een sportieve survival.

13-09 | Bushcraft basiscursus in een andere setting

Afgelopen weekend trokken Patrick en ik samen met 12 leuke en enthousiaste deelnemers de natuur in voor een bushcraft basiscursus in een geheel andere setting.

17-08 | Ultimate survival was zwaar, maar zonder hongergevoel

Tijdens de gebiedsverkenning met de deelnemers werd lachend gezegd; een Ultimate picknick! Inderdaad...voeding volop, maar er komen meer aspecten bij een survival kijken...

17-08 | Noorwegen: betoverend als altijd

Verbluffende uitzichten, vele watervallen, sneeuwvlaktes en gletsjers, een tipitent, verscheidene berghutten en 5 leuke deelnemers!

22-07 | Een warme bushcraftweek in België

De zon is altijd welkom tijdens een buscraftweek, maar met temperaturen rond de 30 graden lijkt het soms net een survival. Gelukkig verblijven we naast een verkoelende rivier.

15-07 | Zoektocht voor Ultimate survival in Zweden

In augustus wordt deze Ultimate survival gehouden. De provincie was al bekend, maar de precieze locatie nog niet en daarom was het tijd om op onderzoek te gaan!

14-06 | Bushcraft met veel eigen initiatief

Afgelopen weekend vond er weer een bushcraft basiscursus plaats waarbij veel initiatief werd getoond! Wegens drukte treft u een aantal foto's maar geen verslag aan.

07-06 | Survival was zwaar, maar vooral leerzaam

Het is 20.00 uur. De schemering treedt in. U bent verdwaald. Verder wandelen heeft geen zin meer en u zult de nacht in het bos moeten doorbrengen.

21-04 | Eerste bushcraft basiscursus van 2010

De aftrap is genomen! De eerste bushcraft basiscursus van het seizoen 2010 in de Belgische Ardennen was er één om niet te vergeten!

12-04 | Voor de Koning!

Drie dagen lang werd een groep mannen zowel geestelijk als fysiek op de proef gesteld.

05-04 | Outback in Mora Tidning

Outback staat in een Zweedse krant! Een artikel over de winter bushcraftweek in Zweden.

29-03 | Arctic bushcraftweek in Zweden een succes

De winter van 2010 was de koudste winter ooit met de meeste sneeuw ooit! Volgend jaar gaan we weer, maar dan een week langer!

NIEUWS 2009

10-12 | Voorbereidingen survivaltocht in Schotland

Van 7 t/m 9 december hebben de eerste voorbereidingen in Schotland plaatsgevonden waar een lang karakterweekend voor een groep mannen zal worden georganiseerd.

31-08 | Eerste privé trekking- en survivaltraining was een succes

In het weekend van 28 t/m 30 augustus 2009 heeft de eerste privé training in trekking en survival in de Belgische Ardennen plaatsgevonden.