Wildernisschool Outback Logo Wildernisschool Outback Over leven in de wildernis

Survivalweekend met kinderen

Behalve survivals voor volwassenen organiseren wij ook survivals voor ouders met kinderen. Die zijn net zo stoer en avontuurlijk en vindt ook in een prachtig natuurgebied plaats! Onder andere vuur maken, onderkomens bouwen en jagen gecombineerd met leuke en leerzame spelletjes zorgen voor een geslaagd weekend!

Speciaal bedacht voor kinderen van 7 t/m 14 jaar die een survival willen ondergaan en worden bijgestaan door een ouder of ouders. Een programma waarbij jullie samen met stoere activiteiten bezig zijn! Ook voor de volwassenen is het daarom niet alleen een leuk, maar ook leerzaam survivalweekend. Hoewel de gehele tijd tegen de kinderen wordt gesproken bevat alle onderdelen voor iedereen uiterst leerzame informatie. Bij dit programma geldt dat jullie na afloop in staat zijn om goed te kunnen handelen wanneer een survivalsituatie zich voordoet.

Zo heeft tijdens het weekend van 5 t/m 7 juli een groep van vijf papa's, één mama en zeven kinderen deze survival met succes uitgevoerd. Zie de foto's hieronder voor een indruk van dit weekend!