Wildernisschool Outback Logo Wildernisschool Outback Over leven in de wildernis

Teambuildingsdag Jaap Boersema

Afgelopen vrijdag heeft er in samenwerking met Jaap Boersema van YouRoute Coaching and Mediation een teambuildingsdag nabij Zwolle plaatsgevonden. Dit ter bevordering van de teamgeest en de werksfeer van een afdeling in een zorginstelling. 

Na acht jaar intensief als buitensportinstructeur werkzaam te zijn geweest in diverse landen en voor diverse bedrijven is het mij niet vreemd om teambuildingsdagen te organiseren. Hoewel vele activiteiten die we bij Outback doen hieronder kunnen vallen, hebben we er toch voor gekozen om andere programma onderdelen neer te zetten waarbij we goed naar onze doelstelling konden werken. Wel werd er als afsluiting een vuurspel gehouden.

Vijf opdrachten stonden voor deze groep van 16 personen te wachten en bij alle activiteiten kon iedereen actief deelnemen. Bij veel opdrachten kwam een spelelement terug en werd er gestreden in twee teams, maar bij sommige activiteiten werd er juist als één team samengewerkt. Het resultaat was een leerzame, opbouwende, gezellige en ontspannen dag wat zij zeker op de werkvloer zullen meenemen.

Klik op de volgende link als u meer wilt weten over YouRoute Coaching en Mediation.