Wildernisschool Outback Logo Wildernisschool Outback Over leven in de wildernis

Kanotocht Duitsland

In Noord-Duitsland ligt een groot merengebied waar wij dit jaar een kanotocht organiseren. Met open Canadese kano's varen we vier dagen rond in dit prachtige gebied. Bij een oneven aantal deelnemers zal er ook nog een kayak aanwezig zijn. Dit is een ontspannen programma waarbij de rode draad kanovaren, bivakkeren en natuurbeleving is.

Het zal je verbazen hoe mooi het hier is. Op slechts 7 uur rijden van Utrecht ben je in deze streek en vervolgens kan je dagenlang een andere kanoroute varen. Tijdens deze tocht varen we maximaal zo'n 3 uur per dag wat meer dan genoeg is aangezien we ook onze bivak moeten opbouwen, afbreken, willen genieten van vrije tijd en omgeving. Er blijft dus voldoende tijd over om bv te vissen, bushcraften, materialen te testen, een extra rondje te varen, wandelen of om gewoon niets te doen en te genieten van de rust. Mocht je een verrekijker hebben; neem deze dan gerust mee, want er is hier genoeg wild te spotten.

Tijdens deze kanotocht krijgen we NIET te maken met krachtige stroomversnellingen of moeilijke passages. Soms moeten we met onze kano over land lopen, maar deze portages hebben slechts een geringe afstand.

Overige informatie
Locatie Nationaal Park Müritz, Duitsland
Datum in overleg
Deelnemers min 6 - max 12
Inclusief gebruik van open Canadese kano inclusief peddel en vest
Exclusief maaltijden, drinken en verzekeringen

 
Cursusinhoud